Priser i: 
På svenska In English
  |  
 

Vi designar, tillverkar och säljer silversmycken som passar till vardag, fest och bröllop. Vår egna kollektion av smycken tillverkas i Västerbotten i äkta 925-sterling silver.

Här hittar du berlocker, namnsmycken och ringar.

Ett namnsmycke är en uppskattad och personlig gåva vid födelsedag, bröllop, dop och jubileum. Namnsmyckena stämplas eller graveras för hand i den egna smedjan i Västerbotten.


Om Företaget

Företaget startades av mig Beatrice Bäckström i början av 2006, före det bedrevs det som hobbyverksamhet. Jag designar och tillverkar unika smycken i 925-sterling silver i egen ateljé i Lycksele. Andra material som används är titan, ädelstenar, odlade sötvattenpärlor, kristall, trä, glas och glaskonst pärlor. Sedan 2009 tillverkar vi även glasfusingsmycken

Jag har nio års erfarenhet av silversmide och smyckedesign. 

All tillverkning sker i Lycksele och vi tillverkar få exemplar av varje smycke, ibland endast ett ex. Smyckena går inte köpa ute i butik utan finns endast i vår webbshop och på de marknader vi besöker.

Silversmyckena stämplas med tillverkarstämpel (BJB), ort, år och finhalt (925). Smycken tillverkade före och under 2009 är stämplade med MBL p.g.a. namnbyte och har ej ortsstämpel.

På våran hemsida finns en del av vårt sortiment till försäljning som du enkelt kan beställa genom våran webbshop. Vi är också med på en del marknader, runt om i Västerbotten.

Jag driver även inredningsbutiken Fröken Emmy www.frokenemmy.se en webbutik som säljer inredning i den lantligt romantiska shabby chic stilen och scrapbookingmaterial.

/Beatrice Bäckström

info@josefinadesign.com


PayPal Logo
PayPal Acceptance Mark